Pegasus Kurye

Şirket Hakkında
19 Yıllık sektör tecrübesi ile moto kurye piyasasında hizmet vermek amacıyla yola cıkan firmamızın şirket politikası olarak yönetim kademesinden kurye personeli kadar hızlı dürüst ve güvenilir servis vermek amacıyla sizlere en iyi hizmeti vermekten gurur duyuyoruz.

Şirket misyonumuzu belirlerken kurye sektörü içersinde gecirdiğimiz 19 yılda edindiğimiz tecrübelerin ışığında hareket etme kararı aldık. Müşterilerimizin bize emanet etmiş olduğu kuryerlerini kendi kuryelerimiz var sayarak onları en itinalı şekilde teslim etmek üzere bu işte yola çıkmış bulunuyoruz. KISACA İŞİNİZ İŞİMİZDİR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pegasus Kurye
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kurye
Yetkili Kişi: Murat Ay
Adres: Yeni Toptaşı cd
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3101005
Web Sitesi: www.pegasuskurye.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pegasus Kurye firma bilgileri. Pegasus Kurye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pegasus Kurye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pegasus Kurye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.