Petek Yazılım San.ve Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
PETEK Ticari Yazılım Kullanıcıları için, Market ve Mağazaların da peşin ve taksitli müşterilerini kolay, sağlıklı ve güncel takip etmelerini sağlar.PETEK yazılım KOBİ lere de kullanım alanı açan paketler bünyesinde barındırmaktadır.Yazılımlarımızı MOBİL saha otomasyonu desteklemektedir.Ticari yazılımlarımızda son teknoloji kullanılmıştır.Siteden indirdiğiniz demo sürüm için tüm işlemler otomotik olarak yapılmaktadır.Eğer bilgisayarınızda Microsoft SQL yoksa son gelen kutucuğu tiklemeniz yeterli olacaktır.Kurulumdan sonra bilgisayarınızı kapatıp açınız.Sonraki aşamada masa üstündeki ikonumuza tiklemeniz yeterli olacaktır.Karşınıza gelen formlara evet demeniz halinde firma ve kullanıcı otomotik oluşturulacaktır.Oluşan şifre ile programa giriş yaparak her bir modül için 250 işlem yapabilirsiniz.Daha fazla bilgi için www.petek-yazilim.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Petek Yazılım San.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Yigit Çoşgun
Adres: Reşat Bey Mah. Ordu cad. Aykut Tekin Apt. B- Blk. No:10 Kat :2 Seyhan / ADANA
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 4575098
Faks: (322) - 4575096
Web Sitesi: http://www.petek-yazilim.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Petek Yazılım San.ve firma bilgileri. Petek Yazılım San.ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Petek Yazılım San.ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Petek Yazılım San.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-04-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.