Petrol Ticaret

"Değişim Zamanı"

Şirket Hakkında
Değerli Vakıf Üyeleri ve TPAOlular
Petrol Ticaret 1969 yılında TPAOlular tarafından kurulmuş TPAO Personeli Vakfı Şirketi olup, yıllarca Genel Müdürlük Kampüsünde ve Bölgelerde faaliyet gösterdi.
Bilindiği üzere 5072 no.lu yasa çıkartıldıktan sonra çalışmalarını dışarıda devam ettirmeye başladı. Bu ayrılık, kendi ayakları üzerinde duran daha sağlam adımlar atmaya başlamış olan ticarî şirketimizin Değişim Zamanının ilk temelini atmış oldu.
Nice TPAOluya iş imkânı sağlayan şirketimiz aynı zamanda otomobil kampanyaları, beyaz eşya, gıda, turizm, yemekhane ve resturant işletmeciliği ile Petrol Aramacılığında da çok büyük hizmetler verdiği bilinip kimse tarafından küçük görülmemelidir.
Bu yuva yaklaşık 15.000 kişiye iş - aş olarak hizmet vermiştir ki kolay olmayan ve her ticari şirketin yapamayacağı bir misyondur.
Yaklaşık 40 yıl sonra yine ilk olarak şirketimizin web sayfasını yaparak "Değişim Zamanını" üyelerimize, onların ailelerine, meslektaşlarımıza ve çevremize d
Petrol Ticaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Petrol Ticaret
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm / Otel Diğer
Yetkili Kişi: Agah Aykut KIRÇUVAL
Adres: Selanik Caddesi Eğin İş Merkezi Kat:5 No:44/24 Kızılay Çankaya/ANKARA Tel: 312 419 60 08 - Fax: 312 419 79 64
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4195886
Faks: (312) - 4197964
Web Sitesi: http://www.petrolticaret.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Petrol Ticaret firma bilgileri. Petrol Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Petrol Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Petrol Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.