Pimmarket Pim Burç İmalatı

Şirket Hakkında
PİMMARKET İş makinaları yedek parça sektöründe deneyimli ve yenilikçi bir ekip olarak girmiş kısa sürede piyasada kalıcı bir yer edinmeyi hedeflemiştir. Her marka ve modele ait iş makinaları için pim burç imalatı yapmaktayız. Mevcut olan bilgi ve birikimimizi uzman ekibimizin yardımı ile teoriye dökerek hizmet vermeye hazırız.

Disiplin, ahlak ve verilen sözü yerine getirme ilkelerinden hiçbir zaman vazgeçmeyen firmamız her geçen gün müşteri sayısını artırarak sizlere daha kaliteli ve güvenilir hizmet vermeye devam etmektedir.
Pimmarket Pim Burç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pimmarket Pim Burç İmalatı
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Yusuf
Adres: 647.sokak no:45 yenimahalle ivedik ostim
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (555) - 9902993
Web Sitesi: www.pimmarket.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pimmarket Pim Burç firma bilgileri. Pimmarket Pim Burç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pimmarket Pim Burç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pimmarket Pim Burç İmalatı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-08-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.