Planet Yangın Ve Güv.sis.san.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Planet Yangın Ve, İstanbul ili İSTEKS DOKUMACILAR SAN.SİT.C5 BLOK NO:1 BAŞAKŞEHİR adresinde bulunmaktadır. Firma Güvenlik » Güvenlik Diğer sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi EYÜP ATALAY dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
PLANET YANGIN VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ OLARAK FİRMAMIZ



Hizmet Kalitesiyle Yangın Söndürme Cihazları Sektöründe İsmini Duyuran Firmamız, Yaptığı Tüm İşlerde Hizmet Kalitesini Daha İyi Yerlere Taşımayı Hedeflemektedir,

Firmamız Yangın Söndürücüler, Yangın Dolapları ,Köpüklü Söndürme Üniteleri , Yangın Algılama ve İhbar Sistemi ,Koruyucu Yangın ekipmanları , Koruyucu ve Uyarıcı Malzemeler Yangın söndürücü Dolum ve Satış ,Davlumbaz söndürme sistemleri ve ayrıca Güvenlik kamera sisteminin montaj ve kurulum aşamalarıda firmamız tarafından yapılmakta ve gerçekleştirilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Planet Yangın Ve Güv.sis.san.tic.ltd.şti
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Diğer
Yetkili Kişi: EYÜP ATALAY
Adres: İSTEKS DOKUMACILAR SAN.SİT.C5 BLOK NO:1 BAŞAKŞEHİR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4854658
Web Sitesi: www.planetyangin.com.
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
PLANET YANGIN VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ OLARAK FİRMAMIZ Hizmet Kalitesiyle Yangın Söndürme Cihazları Sektöründe İsmini Duyuran Firmamız,...
PLANET YANGIN VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ OLARAK FİRMAMIZ Hizmet Kalitesiyle Yangın Söndürme Cihazları Sektöründe İsmini Duyuran Firmamız,...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Planet Yangın Ve firma bilgileri. Planet Yangın Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Planet Yangın Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Planet Yangın Ve Güv.sis.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.