Plasturko Makine Elektronik İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Cam ürünleri altın kaplayarak butik üretim yapan bir işletmeyiz. Temin ettiğimiz el yapımı cam ürünler üzerine önce kabartma rölyef desenleri uyguluyoruz. Daha sonra 24K altın boya uygulayıp 600C sıcaklıkta fırınlayarak altın madeninin cama sabitlenmesi ve parlaklığını kazanmasını sağlıyoruz. Üretimin her aşaması elle yapılmaktadır. Fabrikasyon bir üretim yapmadığımız için her ürün detaylarında birbirinden farklı ve benzersiz olmaktadır.

Ürünlerimizin özenle saklanıp, yaşanan mekânlara yıllarca güzellik katacağını ve geleceğin antikaları olduklarını bilmek işimizi severek yapmamızı sağlıyor.

Butik üretim kapasitemiz ve ürünlerimize gösterdiğiniz yoğun talep nedeniyle stoklarımızda ürün bulunduramıyoruz. Genelde ön sipariş aldığımız satışlarımızın teslimini 10-15 gün içinde yapmaktayız.

İstediğiniz desen ve logo tasarımlarını da ürünlerimize uygulayabiliriz.

Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Plasturko Makine Elektronik İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Cam Ev Ürünleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Züccaciye
Yetkili Kişi: Caner
Adres: Karabaş Mh. Belde Sk. No:5/608
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 2636507
Web Sitesi: 41000
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Plasturko Makine Elektronik firma bilgileri. Plasturko Makine Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Plasturko Makine Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Plasturko Makine Elektronik İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-06-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.