Platek Makine

"Plakalı Eşanjörler, Pastörizasyonlar, Santrifüj Pompalar, Homojenizatörler"

Şirket Hakkında
Platek Makine Sanayi ve Ticaret Ltd Şti, özellikle plakalı ısıtma ve soğutma teknolojileri ve plakalı pastörizasyon sistemlerinde sektöre yeni bir soluk ve anlayış getirmek amacıyla, kurucularının 22 yıllık kişisel bilgi ve birikiminin bir sentezi olarak 2007 yılında İstanbul’da kurulmuştur.

Platek Makine, 2008 yılının Mart ayından bu yana üstlendiği Politeknik-Schmidt Türkiye Yetkili Gıda Bayilik çalışmalarına, Kasım 2010 tarihinden itibaren ‘’SCHMIDT TÜRKİYE GENEL DİSTRİBÜTÖR’’ ü olarak devam etmektedir.

Kalite standartlarına uygun üretimi, uzman satış ve teknik kadrosu ile çok kısa sürede firmamız yurtiçi ve yurtdışında aranılan firmaların arasına girmiştir.
Platek Makine
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Platek Makine
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Murat Orman
Adres: Cevizli Mah. Tugay Yolu Cad. Ofisim İstanbul B Blok Kat:3 Ofis:14 Maltepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4413841
Faks: (216) - 4413843
Web Sitesi: http://www.platek.com.tr
Ürünleri
Üretimini yaptığımız Plakalı PLATECH Pastörizasyon Sistemleri, dünya genelinde üretilen en iyi pastörizasyon sistemleri arasında yer almaya aday… Kal...
Schmidt eşanjör plaka modelleri günden güne artmaktadır. 2009 senesinde Schmidt çıkardığı 4 yeni eşanjör plaka modeli ile plaka modellerini artırma ve...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Platek Makine firma bilgileri. Platek Makine adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Platek Makine ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Platek Makine firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.