Platin Cambalkon

Şirket Hakkında
Cam balkon sistemi; balkonlarınızı modern estetik bir görünüme kavuşturmaktadır. Camların katlanarak aynı yerde toplanabilme özelliği ile son derece modern bir sistemdir. Olumsuz hava koşullarında dış etkenlerden koruma sağlamaktadır. Kullanımı çok olay, temizliği pratiktir. Bu sayede estetiği ve konforu bir arada sunmaktadır.

Cam balkon kapatma sistemlerinde kullanılan camlar temperli cam olup kırılma riski en düşük seviyededir. Kullanılan camlarda istenildiği taktirde renkli cam alternatifleri de mevcuttur.

Balkonlarınız ne şekilde olursa olsun her balkona kolaylıkla uygulanabilen bir sistemdir. İLETİŞİM : 0232 345 78 67 - 330 10 88 Gsm:0532 721 37 48
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Platin Cambalkon
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Camcılar
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » PVC Pencere
Yetkili Kişi: HÜSEYİN SABAN
Adres: 1643/9 SK. NO:3 Manas Bul. BAYRAKLI
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3457867
Faks: (232) - 3714474
Web Sitesi: www.platincambalkon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Platin Cambalkon firma bilgileri. Platin Cambalkon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Platin Cambalkon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Platin Cambalkon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.