Plentmak

Şirket Hakkında
1996 yılından bu yana Ankara’da faliyet gösteren firmamız Ostim’de bulunan 1200 m2 kapalı üretim alanı ve uzman teknik personeli ile kırma eleme makinaları ve mekanik plent imalatı gerçekleştirmektedir. Sektöründe ihtiyaç olan sabit ve seyyar kırma, eleme, yıkama tesisileri, çeneli ve darbeli kırıcılar, yüksek devirli kum makinaları, konveyör bantlar, titreşimli elekler, yıkama helezonları, beton santralleri, mekanik stabilizasyon plentleri makinalarının imalat ve montajını sorunsuzca yapmaktadır. Bizim farkımız ve tecrübemiz sorunsuz şantiye sahasıdır diyen Plentmak, imalat ve kalite politikasını belirlemiştir. •Önce Kalite ve Son Teknoloji Odaklı İmalat •Sürekli Ar-Ge ile Kendini Geliştirme •Uzman ve Deneyimli Kadro •Gününde Teslim ve Montaj •Hızlı Servis ve Sürekli Yedek Parça •Mutlak Müşteri Memnuniyeti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Plentmak
Sektörü: Maden ve Metal » Alaşım
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik Makineleri
Yetkili Kişi: Mehmet GÜNAY
Adres: 13.sokak no:28-30-32 ostim ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3861404
Web Sitesi: www.plentmak.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Plentmak firma bilgileri. Plentmak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Plentmak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Plentmak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.