Pm Prestij Mühendislik Müşavirlik Yeraltı Araştırmaları

Şirket Hakkında
1998 yılından beri yerbilimleri konusunda mühendislik hizmeti vermekteyiz. Mühendislik Yapıların Yer Seçimi, Mikrobölgeleme ve imar planlarına esas Etüdler, Arkeojeofizik, Jeofizik, Jeolojik ve Hidrojelojik Etüdler, Maden Araştırmaları ve Sondajları, Laboratuar, karayolu, Demiryolu, Liman Etüd ve projeleri, yerinde ölçüm ve testler, deformasyon analizleri ve Jeoteknik uygulama ve Projelerinin hazırlanması konularında Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri vermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pm Prestij Mühendislik Müşavirlik Yeraltı Araştırmaları
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Mehmet Şafi YILDIZ
Adres: Mahmutbey Yolu Sakarya Çıkmazı Yazıcıoğlu İş Merkezi No:3 Kat:5 Daire:13 Şirinevler - Bahçelievler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6548257
Web Sitesi: www.pmprestij.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pm Prestij Mühendislik firma bilgileri. Pm Prestij Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pm Prestij Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pm Prestij Mühendislik Müşavirlik Yeraltı Araştırmaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.