Polat Emlak

Şirket Hakkında
28 YILLIK DENEYİM İLE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI... Dinamik ve eğitimli kadro yapısıyla organizasyon ruhunu birleştirerek, çağımızın işletme yönetiminin temel gereklerinden olan "YÖNETİŞİM" ve "TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ" prensipleri doğrultusunda, hedef kitle memnuniyeti odaklı dürüst, hilesiz, şeffaf alışveriş anlayışını kurulduğu 1988 yılından bu yana sürdürmeyi ilke edinen firmamız, bu misyonunu bundan böyle de devam ettirmeyi taahhüt eder.
Polat Emlak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Polat Emlak
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Polat Emlak
Adres: İlkadım Mah Dikmen Caddesi 165/e Dikmen/ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4757212
Web Sitesi: www.polatemlakankara.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Polat Emlak firma bilgileri. Polat Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Polat Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Polat Emlak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-04-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.