Polen Ofis Mobilyaları

Şirket Hakkında
Polen Ofis Mobilyaları 1990 yılından itibaren ofis, hastane, okul, otel ve restaurant mobilyaları sektöründe üstün hizmet anlayışı, kaliteli ve modern tasarımlarıyla müşterilerine en iyiyi sunmayı ilke edinmiştir.işletmemiz 2000 metrekare alanda üretim yapmaktadır.

Özgün ofis ve çalışma ortamının verimlilik, motivasyon ve yaratıcılıkla eş değer olduğunun farkında olan firmamız her türlü ihtiyaca çözüm üretmek amacıyla kişiye ve alana özel farklı renk ve modelde mobilyalar geliştirmektedir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Polen Ofis Mobilyaları
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Mobilyası
İkincil Sektörü:Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Mobilyası
Yetkili Kişi: Hıdır ingin
Adres: masko mobilyacılar sitesi 8 B blok no:16 ikitelli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6752051
Web Sitesi: www.polenmobilya.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Polen Ofis Mobilyaları firma bilgileri. Polen Ofis Mobilyaları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Polen Ofis Mobilyaları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Polen Ofis Mobilyaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.