Polesan Catering

Şirket Hakkında
Polesan Catering, İstanbul ili ıhlamur kuyu mah özgür sok no 38ümraniye istanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Catering sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi polat savas dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Özel günlerinizde seçkin bir atmosferi yaratacak servisimizle her türlü piknik , garden party, ziyafet, cafe-break, kokteyl, toplantı –seminer yemekleri , eğlence organizasyonlar ve benzeri hizmetlerinizde yanınızdayız.



İstekleriniz doğrultusunda uzmanlarımızla göstereceğiniz her mekanı bir şölen alanına çevirebilirsiniz.



Outdoor organizasyonlar , bilinen Polesan Catering yiyeceklerinin kalite, estetik ve zenginliği ile kaçınılmaz biçimde lezzet şölenine dönüşür.

İletişim Bilgileri
Firma: Polesan Catering
Sektörü: Gıda / Tarım » Catering
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Kurutulmuş Meyve
Yetkili Kişi: polat savas
Adres: ıhlamur kuyu mah özgür sok no 38ümraniye istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3135033
Faks: (216) - 3132716
Web Sitesi: www.polesan.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Polesan Catering firma bilgileri. Polesan Catering adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Polesan Catering ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Polesan Catering firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.