Porsa

"Türkiyede bir ilk içinde yer almak isteyenler"

Şirket Hakkında
Porsa, Ankara ili Ostim-Ankara adresinde bulunmaktadır. Firma Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Levent İlhan dir.
Porsa
Ürün-Hizmetleri Hakkında
PORSA Portatif Kişisel Buharlı Saunalarımız ile ilgili hijyen, kullanım ve temizleme pratikliği, yer sorunu olmayışı, istenilen renkte üretiminin yapılabiliyor olması, düşük elektrik sarfiyatı, kaçak akım rölesi mevcudiyeti, beynin yüksek ısıya maruz kalarak etkilenmesini önlemek için başın dışarda kalıyor olması, üzerine ozon ünitesi eklenebiliyor olması, aromaterapide kullanılıyor olması gibi hususlara dikkatinizi çekmek isteriz. Tamamı yerli üretim olan ürünlerimiz ambalajı açıldıktan sonra kullanıma hazırdır. Portatif olması ve arka kısmında bulunan tekerlekleri sayesinde mekan içerisinde istenilen yere rahatlıkla taşınabilmektedir. Türk Patent Enstitüsünden Faydalı Model Belgesine sahip PORSA Kişisel Portatif Buharlı Sauna modellerimizin özelliklerine ve video görüntülerine www.portatifsauna.com web sitemizden ulaşabilirsiniz.
İletişim Bilgileri
Firma: Porsa
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
Yetkili Kişi: Levent İlhan
Adres: Ostim-Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3275335
Faks: (312) - 0000000
Web Sitesi: http://www.portatifsauna.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
PORSA Portatif Kişisel Buharlı Saunalarımız ile ilgili hijyen, kullanım ve temizleme pratikliği, yer sorunu olmayışı, istenilen renkte üretiminin y...
İlan Talep ve Teklifleri
Porsa Portatif Kişisel Buharlı (ozon) Sauna
PORSA Portatif Kişisel Buharlı Saunalarımız ile ilgili hijyen, kullanım ve temizleme pratikliği, yer sorunu olmayışı, istenilen renkte üretiminin y...
Porsa firma bilgileri. Porsa adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Porsa ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Porsa firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.