Power Endüstriyel Kimyasallar Paz.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Power Endüstriyel; 2003 yılında Endüstriyel Bakım ve koruma Kimyasalları üretim ve pazarlama faaliyetlerine başlamıştır. Sektöründe kaliteli ürünleri, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile her sektörde binlerce referans müşterisi mevcuttur.
Şirketimizin yeni hedefi; Oto Bakım, Koruma Ürünleri ve Teknik
Aerosoller sektöründe Ülkemizin en hızlı büyüyen örnek şirketi olarak Oto Bakım, Koruma Ürünleri ve Teknik Aerosoller konusunda Müşterilerimizin beklentilerini karşılamak, dünya standartlarını yakalamak ve yaşatmak.

Ürünlerimiz en son teknoloji ve kimya sektöründeki tecrübemiz ile özel üretilip, Siz değerli Müşterilerimize Power Endüstriyel Kimya’nın hızlı, güvenilir ve kaliteli servisi ile sunulmaktadır.

Şirketimiz kurucuları; Oto Bakım, Koruma Ürünleri ve Teknik Aerosoller konusundaki engin tecrübeleri ile Siz Değerli Müşterilerimize her zaman en doğru ve ekonomik çözümleri sunmayı amaç edinmişlerdir.

“Power Aerosol Company”
Power Endüstriyel Kimyasallar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
AEROSOL SPREY ÜRÜN KATALOĞU 2009
CLEANER SPRAY FOR BREAKE LINING & KIT
Fren Balata ve Parça Temizleyici Aerosol Sprey
Aerosol Sprey ürünümüz; fren ve debriyaj parçalarındaki kir, gres, balata tozlarını temizler, tutunma kabiliyetini güçlendirir. Boya, plastik ve kauçuğa zarar vermez.
Brake Cleaner Spray safely cleans brake parts without disassembly. It removes brake fluid, grease, oil and other contaminants. It keeps equipments and tools clean and free from grease. It does never damage on dye, plastic and rubber.
Ambalaj: 500 ml. x 12 adet
Packing : 500 ml. x 12 piece

SPECIAL SPRAY
Özel Temizleme Aerosol Spreyi
Aerosol Sprey ürünümüz; yağlı ve kirli hassas makine parçaları, metal malzemelerin üzerinde birikmiş kiri ve yağı söker, parçaların uzun ömürlü temiz kalmasını sağlar. Boya, plastik ve kauçuğa zarar vermez. Kısa sürede etkisini gösterir, uçucudur.
Special Spray removes oil and dirt those on metal equipment and engine parts and provides them to get long life clearly. It does never damage on dyo, plastic, rubber and effects in a short time though its vaporization.
Ambalaj: 500 ml. x 12 adet
Packing : 500 ml. x 12 piece
RUST CLEANER SPRAY
Pas Sökücü, Yağlayıcı, Gevşetici Aerosol Sprey
Aerosol Sprey ürünümüz; sıkışmış, paslanmış cıvata ve somunları kolayca çözer. Özel içeriği sayesinde sessiz ve düzenli çalışmasını sağlar. Aracınız, atölyeniz, eviniz, bahçeniz, hobileriniz için kullanabileceğiniz çok amaçlı bir SÖKÜCÜ+YAĞLAYICIDIR. Bu ürün 3 fonksiyonu birleştirmiştir. Motorlardaki nemi alır ve kontak sorunlarını çözer, tüm metal parçalara pas ve parçalanmaya karşı koruma sağlar, içine işleyerek çeşitli eşyalar üzerinde oluşmuş pası söker.
This product specially provides lubrication while protecting against rust and corrosion. It can be applied for screw, screw cap, car keyhole and gear. It penetrates deeply to loosen joints and sticky components. Repels and seals out moisture to start wet motors and engine. Eliminates squeaks from hinges and
İletişim Bilgileri
Firma: Power Endüstriyel Kimyasallar Paz.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bakım / Boya
Yetkili Kişi: Gürcan ÖZSÖZ
Adres: Dosab Org. San. Böl. Sardunya2 Sok. Pk:84 BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2615006
Web Sitesi: www.spreyler.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Power Endüstriyel Kimyasallar firma bilgileri. Power Endüstriyel Kimyasallar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Power Endüstriyel Kimyasallar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Power Endüstriyel Kimyasallar Paz.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.