Poyraz Dış Ticaret Aydın Poyraz

Şirket Hakkında
Müşterilerimizin ulusal ve uluslararası pazarlardaki rekabet gücüne katkıyı görev edinerek, onların sorunlarına hızlı ve etkin çözüm bulmaya ve isteklerini zamanında karşılamaya odaklanır.
Firmamız, güvenli, devamlı, kaliteli, ekonomik, hızlı ve zamanında hizmeti hedeflemektedir. Bu hedefe ulaşma yolunda birikimini müşteriye sunmayı ilke edinmiştir.
iş ortaklarımızla kurduğumuz ilişkilerin, değer yaratacak, ülkenin ve bölge ekonomilerinin gelişmelerine katkıda bulunacak şekilde sürekli bir işbirliği sağlayarak, sonuca taşır.
VİZYON
Değişime ve yeniliğe açık, sağladığı ürün, hizmet kalitesi ve çalışma ahengi ile sektöründe uluslararası alanda en iyi hizmet veren şirketlerden biri olmaktır.
MİSYON
Firmamız, sürdürülebilir bir gelişme için, evrensel kalite ve standartlarda ürünler / hizmetler sunarak, tedarikçilerinin, çalışanlarının ve ulusal / uluslararası müşterilerinin beklentilerini en yüksek düzeyde karşılamak ve aşmaktır.
Poyraz Dış Ticaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Poyraz Dış Ticaret Aydın Poyraz
Sektörü: Ambalaj » Vakum Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: Nilgün Poyraz
Adres: Aydınlı Mah İzzetkabadayı sok No:33-7 Daire 4 Tuzla İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3934647
Web Sitesi: www.poyrazdisticaret.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Poyraz Dış Ticaret firma bilgileri. Poyraz Dış Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Poyraz Dış Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Poyraz Dış Ticaret Aydın Poyraz firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.