Poyraz Elektrik Taahhüt Güvenlik Sistemleri

Şirket Hakkında
Firmamızın elektrik taahhüt alanları;

Tüm elektrik tesisat işleri, bina içi aydınlatma, dekoratif aydınlatma, data yapısal kablolama, telefon santrali, kompozasyon panoları, ana dağıtım panoları, yangın alarm sistemleri, alarm güvenlik sistemleri uygulaması...

Faaliyetlerimiz; otel, alışveriş ve iş mekezleri, konut ve toplu konutlar, villa, hastane, okul, inşaat, ofis mağaza, banka şubeleri tüm elektrik tesisatları...

Hizmetlerimiz; plan proje uygulaması, devreye alma, konut ve toplu konutlar, otel, hastane, okul aylık bakım onarım işleri ve günlük bakım onarım işleri, 7/24 arıza bildirimi alanlarında hizmet vermekteyiz.

Tüm elektrik projelerinizde ve bakım onarım işlerinizde elektrik mühendisi, elektrik teknikeri, elektrik teknisyeni ve ustalardan oluşan tecrübeli ekiplerimizle hizmetinizdeyiz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Poyraz Elektrik Taahhüt Güvenlik Sistemleri
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Tesisat
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik Kamerası
Yetkili Kişi: Ertuğrul Çağlıyan
Adres: Yeşilkent Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 1953. sokak No:28/A Haramidere Esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6892843
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Poyraz Elektrik Taahhüt firma bilgileri. Poyraz Elektrik Taahhüt adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Poyraz Elektrik Taahhüt ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Poyraz Elektrik Taahhüt Güvenlik Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.