Pozitif Havai Fişek

Şirket Hakkında
2008 yılında yeni bir yapılanma ve düşünce anlayışıyla kurulan firmamız, yaptığı işlerde güvenlik, kaliteli hizmet ve uygun fiyat prensibiyle İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir´de faaliyetlerine devam etmektedir. Konser, düğün, davet, organizasyon, lansman, ürün tanıtımı, televizyon çekimi, gemi indirme, mezuniyet töreni gibi birçok özel günlerinize renk katacağını düşündüğümüz havaifişek, proteknik ürünler, konfeti, sahne efektleri, lazer, balon dekorasyon ve süsleme projelerinde ithal 1.sınıf malzemelerle hizmetinizdeyiz. İş alanımızda profesyonelleşmiş ve en az 15 yıldır bu işi yapan A sınıfı yeterlilik belgesi sahibi elemanlarımız Türkiye´nin her köşesinde, Türki Cumhuriyetleri´nde, Gürcistan, Irak ve Kıbrısta birçok başarılı işlere imza atmışlardır. Özel gün ve gecelerinizi unutulmaza dönüştürmek için size bir telefon veya mail kadar yakınız. Arayın, herzaman size yardıma hazırız.


SAYGILARIMIZLA

POZİTİF HAVAİFİŞEK
Pozitif Havai Fişek
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pozitif Havai Fişek
Sektörü: Diğer Sektörler » Özel Günler
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Metin Arda
Adres: Kavaklı Sok. No 9/A İçerenköy - Ataşehir İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5742540
Web Sitesi: www.pozitifhavaifisek.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pozitif Havai Fişek firma bilgileri. Pozitif Havai Fişek adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pozitif Havai Fişek ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pozitif Havai Fişek firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.