Pozitif Yapı Ltd.şti

Şirket Hakkında
POZİTİF YAPI - MAKİNE; Kalsit – Alçı – Kireç – Kalker – Bazalt gibi Madenlerin kırma- eleme – öğütme sanayinde, yapı kimyasalları tesisleri ile çimento fabrikalarında kullanılan makine ve ekipmanların projelendirilmesi, imalatı ve montajı konularında faaliyet göstermektedir. 12 yıllık maden öğütme tecrübemiz ışığında maden makinesi üretimi yapan firmamız her türlü soruna yerinde çözüm getirebilecek bilgi ve teknolojiye sahip elemanları bünyesinde barındırarak satış sonrası servis, sürekli yedek parça ve bir yıllık garanti gibi hizmetlerle müşterilerinin haklı güvenini kazanmıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pozitif Yapı Ltd.şti
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: ali osman ağır
Adres: selçuk mahallesi etem onbaşı cad. no:45
Şehir: Niğde
Ülke: Türkiye
Telefon: (388) - 2321761
Web Sitesi: www.pozitifyapi.net/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pozitif Yapı Ltd.şti firma bilgileri. Pozitif Yapı Ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pozitif Yapı Ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pozitif Yapı Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.