Presstige Mobilya

Şirket Hakkında








Mobilya üretiminde elde ettiği 30 yılı aşkın tecrübe ile, yeni tasarımlara imza atana Presstige Mobilya; yaptığı özgün tasarımlar ve kaliteli işçilik ile mobilya sektöründe haklı yerini almıştır. %100 müşteri memnuniyetini esas alan şirket görüşü doğrultusunda müşterilere her türlü ödeme kolaylığı sunan Presstige Mobilya, satış sonrası verdiği destek ve hizmetler ile müşterileri olan ilişkileri daha kalıcı kılmaktadır.

Presstige Mobilya, üretimden pazarlamaya kadar olan süreçte toplam kalite yönetimi politikası uygulanmaktadır.

Presstige Mobilya sunta, suntalam, mdf, mdflam, asb, kontraplak, kapak profili, amerikan kapı paneli, hazır kapı, kenar bantı, pvc, tutkal vb. ürün yelpazeleri ile sektöre hizmet vermeye devam etmektedir
Presstige Mobilya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Presstige Mobilya
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Koltuk
Yetkili Kişi: murat şen
Adres: hekimoğlualipaşa cad. no 127 kocamustafapaşa / fatih /isatnbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5305702
Web Sitesi: www.presstigemobilya.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Presstige Mobilya firma bilgileri. Presstige Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Presstige Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Presstige Mobilya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.