Prestek Hidrolik Pres Ve Makina İmalat Sanayi

"Yüksek Kalite, İyi Fiyat, Uluslar arası dağıtım"

Şirket Hakkında
Metal ve Sac İşleme dalında bireysel Makinalar yanı sıra komple üretim sahalarını üretip müşterilerine sunmaktadır.

Kurulduğundan beri kaliteli mal üretimi yanı sıra verdiği hizmetle de her zaman müşterilerinin yanında olarak sorunlara çözüm bulmada müşterilerini desteklemektedir.

NE ÜRETMEK, NE İŞLEMEK İSTİYORSANIZ!
Amaca göre her çeşitli Hidrolik Pres Makinaları üretiyoruz. Üretmek istediğinizi bize bildirin size gerekli olan Makinayı tasarlayıp yapalım.
KALİTE
Her parçası Bilgisayar tasarımlı çekici Makinalar
CE - Talimatlarına göre güvenlik
Ömür boyu dayanacak sağlam yapı
Servisi kolay az bakım isteyen kaliteli elemanlar
Prestek Hidrolik Pres
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Metal ve saç işleme dalında hidrolik pres üretimi yaparak Avrupa’da markalaşan Presstek hizmet ağını daha da genişleterek, iç pazar için de kaliteli ve ileriye yönelik ürünler üretmeye başlamıştır. Kurulduğundan beri kaliteli makine üretimi yanı sıra verdiği hizmetle de her zaman müşterilerinin yanında olarak sorunlara çözüm bulmada müşterilerini desteklemektedir.

Prestek 2005 Yılından 2007 Yılları arasında Hidrolik presleri Avrupa’ya ihracat ederek işe başlamıştır. Presstek 1.Mayıs 2007 Yılında kendi üretimine başlayarak Pres-Tek markası ile ağırlıklı Avrupa ülkesine pres ihracat ederek markalaşmıştır. Presstek Şimdiye kadar Avrupa ülkelerine 300 âdetin ürerinde değişik hidrolik pres üretmiştir

Presstek olarak; 30 Ton dan 1000 Tona kadar Sıvama presi, Motif verme presi, Gemi presi,
Desen presi, Beyaz eşya ve Otomotiv sektörü için üretim presi, Baskı presi, Saç işleme presi, Hidrolik Abkant presi, Kâğıt ve karton presi, Plastik sanayi presi, Toz sıkıştırma presi, Ütüleme presi ve değişik özel presler teknik personeller tarafından bilgisayar ortamında hazırlanarak, CE normlarında ürün analizi yapıldıktan sonra üretmektedir.

Misyonumuz

Kendi konusunda Dünyanın lider kuruluşları ile çalışarak; Tüm Dünya ve Türk endüstrisinin ihtiyaç duyduğu ürünleri kullanıma sunmak; sanayinin gelişimine katkıda bulunmaktır.

Vizyonumuz

Endüstrinin ihtiyaç duyduğu hidrolik pres ürünlerini tek elden sunmak, pazar içindeki konumumuzu daha da güçlendirmektir.

Takım Çalışması

Kişilerin sınırlı başarıları ile yetinmek yerine bunları sentez edip büyük hedeflere ulaşabilme bizim için araç değil, amaçtır

Temel Değerlerimiz

Önceliğimiz müşteri memnuniyetidir.
İletişim Bilgileri
Firma: Prestek Hidrolik Pres Ve Makina İmalat Sanayi
Sektörü: Makina » Hidrolik / Pres
Yetkili Kişi: Özkan ALICI
Adres: Fevziçakmak Mah. 10665 sk no 21 karatay konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3450420
Faks: (332) - 3450430
Web Sitesi: www.press-tek.com
Ürünleri
Metal, plastik ve ağaç sanayisinde kullanılabilecek bir atölye Presi dir. Bu tür presler genelde bükme, eğme, doğrultma çıkarma ve yarma amaçlı ola...
İlan Talep ve Teklifleri
Hidrolik Atölye Presi
Prestek Hidrolik Pres ve Makina İmalat Tic. olarak WSP Serisi ile 30-400 ton arası basma kapasitesine sahip Hidrolik Atölye Tipi Pres, üretim yapılab...
Prestek Hidrolik Pres firma bilgileri. Prestek Hidrolik Pres adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Prestek Hidrolik Pres ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Prestek Hidrolik Pres Ve Makina İmalat Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-09-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.