Prodan Kalite Çevre Danışmanlık Ltd Şti

Şirket Hakkında
Günümüzde işletmelerin rekabetleri açısında en önemli kriterlerden biri haline gelen ISO 9001 kalite Yönetim Sistemi belgesi, kurumlara öncelik katan önemli bir değer niteliğindedir.

Ankara merkezli hizmet veren Prodan Kalite Danışmanlık firması da bu firmalardan bir tanesidir. Ankara merkez olmak üzere, İstanbul ve Bursa ofisleri de bulunan Prodan Kalite Danışmanlık, müşterilerine Yönetim Sistemleri konusunda hizmet vermektedir. Hizmetleri arasında ISO 9001 belgesi, ISO 14001 belgesi, ISO 22000 belgesi, ISO 27001 belgesi gibi kalite, çevre, gıda güvenliği ve bilgi güvenliği yönetimi sistemlerine dair belgeler bulunmaktadır.
ISO (Uluslararası Standartlar Örgütü) tarafından firmalara belli kalite standartları getiren bu uygulamalar sayesinde üretim, ihracat, ar-ge konularında dünya standartlarında hizmet vermeniz için gerekli tüm bilgileri edinebilirsiniz. Bu doğrultuda Prodan Kalite Danışmanlık firması donanımlı ekibiyle birlikte size öncülük edecektir.
Daha detaylı bilgi için Ankara, İstanbul ve Bursa ofislerini ziyaret edebilir, 0312 419 64 00 numaralı telefondan ulaşabilir ya da internet sitelerinden bilgi edinebilirsiniz: http://www.prodan.com.tr
Prodan Kalite Çevre
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Prodan Kalite Çevre Danışmanlık Ltd Şti
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Yener Cengiz
Adres: İncirli Cad 71/19 Bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5705595
Web Sitesi: http://www.prodan.com.tr/iso-9001-kalite-yonetim-s
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Prodan Kalite Çevre firma bilgileri. Prodan Kalite Çevre adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Prodan Kalite Çevre ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Prodan Kalite Çevre Danışmanlık Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-02-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.