Prokal Danışmanlık

"Profesyonel Kalite"

Şirket Hakkında
Firmamız bugün; Yönetim sistemleri danışmanlıkları, hizmet belgelendirme danışmanlıkları, ürün belgelendirme danışmanlıkları, iş güvenliği danışmanlıkları ve bu hizmetlere ait eğitim organizasyonları gibi bir çok alanda UYGUN FİYAT-PROFESYONEL KALİTELİ HİZMET anlayışı ile faaliyet göstermektedir. Bu güne kadar faaliyet alanları içinde bir çok uzman-danışman yetiştirmiş ve bir çok kuruluşa danışmanlık ve eğitim hizmeti sunmuştur. Uzmanlarımız Uluslararası standartlarda Başdenetçi-İç Denetçi sertifikalarına ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından onaylı İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikalarına sahiptir.
Prokal Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, AS 9100, ISO 22000 BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM SİSTEM BELGELENDİRME DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. TSE, TSEK, TSE-HYB, TSE-İYB, CE, EAC, TPE MARKA, KAPASİTE RAPORU, EUROVENT BELGELENDİRME VE KOSGEB DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI, RİSK ANALİZİ, ACİL DURUM PLANI VE EĞİTİM HİZMETLERİ. İŞ HUKUKU DANIŞMANLIĞI, İŞ GÜVENLİĞİ ELEKTRİK TESİS KONTROL HİZMETLERİ.
İletişim Bilgileri
Firma: Prokal Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Ali Yeter
Adres: Osmanlı Mah. Ahi Mesud Bulvarı Sincan/ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 6868606
Web Sitesi: http://www.prokaldanismanlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Prokal Danışmanlık firma bilgileri. Prokal Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Prokal Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Prokal Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-05-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.