Protokolgrup

"Artık Biz Varız..."

Şirket Hakkında
“Teknoloji odaklı bir yaklaşımla, bireylerin ve kurumların hizmet standartları ile yaşam kalitelerini yükseltmek, onlara dünya standartlarında katma değerli hizmet sağlamak, özgün sistem ve çözümler sunmak” amacıyla 2005 yılında Antalya’da kurulduk.
Temel stratejimiz, sektördeki teknolojik gelişmeleri takip ederek müşterilerimizin ihtiyaçlarını ön görebilmek ve bu ihtiyaçları karşılayacak bilişim çözümlerini, konularında uzman kadromuzla oluşturabilmektir.
İlk günden bugüne sürekli yatırıma önem veren şirketimiz, sizlere en iyi hizmeti verebilmek için sürekli alt yapısını geliştirdi.
Rakamlarla Protokol Grup
2 yıl içerisinde iki yeni marka ile Türkiye geneline hizmet veren şirketimiz çözüm ortaklığını yaptığı şirketlerden 7 kez başarı ödülü aldı.
01.02.2007 tarihinde çözüm ortağı yapılanmasını başlatarak Türkiye’nin her noktasında çözüm ortaklarımız ile büyümeyi hedefledik ve çalışmalara devam ediyoruz.
2 yılda 100’ün üzerinde Donanım Projesi bitirdik. 300’ün üzerinde orta ölçekli firmanın ön muhasebe otomasyonu kurduk ve personel eğitimlerini verdik. 50’nin üzerinde kobi ölçüsündeki işletmeye şehirlerarası şube bağlantılarını uzak server bağlantılarını hazırladık ve muhasebe otomasyonu kurduk. 200’ün üzerinde internet kafeye, Kafe Yönetim Otomasyonu kurduk.100’ün üzerinde web projesi bitirdik. Binlerce kişiye kurumsal ve bireysel sms hizmeti sağladık. 200’ün üzerinde sektöre sektörel yazılım hizmeti verdik. Kendi sunucularımızı satın alarak Türkiye Antalya’dan web yayını yapmaya başladık. Bu sürede 3000 domain kaydettik, 1000’in üzerinde kişiye internet hizmeti sağladık. Daha kaydedilemeyen birçok hizmeti sizlere en iyi şekilde sağladık.
Kısa sürede birçok başarılı projeye imza attık. Hedeflerimizi yolun başında belirledik ve yolumuzda ilerlemeye devam ediyoruz…
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Çok Yakında Şaşkınlık Yaratacak Ürünlerimizle Sizlerle Olacağız... Detaylı bilgi için satis@protokolgrup.com
İletişim Bilgileri
Firma: Protokolgrup
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: recep çeken
Adres: Yener Ulusoy Bul. 79. sok Alakavuk apt. No:15/7
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2485265
Faks: (242) - 2485265
Web Sitesi: http://www.protokolgrup.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Protokolgrup firma bilgileri. Protokolgrup adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Protokolgrup ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Protokolgrup firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.