Puma Denızcılık & Lojıstık A.s

Şirket Hakkında
Tamamı Türk sermayeli bir forwarding ve lojistik kuruluşu olan Puma Lojistik , 1998 yılında İstanbul’da kuruldu.

“ Puma Denizcilik ’’ ithalat ve ihracat konularında Deniz, hava ve kara taşıma işleri , full ve parsiyel servisler, varış noktalarına en uygun taşıma modellerini ve alternatiflerini sunmak suretiyle Gemi Acenteliği , Hat Temsilciliği , Forwarding, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi, Proje Taşımacılığı ile iştigal etmektedir.

Merkezi Japonya’da bulunan Kawasaki Kisen Kaisha Ltd .’nin aşağıda ismi verilen kuruluşlarının Türkiye Genel Acenteliklerini yapmaktayız;
Puma Lojistik Genel merkezimiz İstanbul Avrupa yakasında konuşlanmış olup İstanbulda ayrıca üç operasyonel ofisimiz bulunmaktadır.

- Atatürk Hava Limanı Ofisi

- Haydarpaşa Liman Ofisi

- Ambarlı Liman Ofisi

Ayrıca Mersin , İzmir ve Gemlik’te konuşlanmış 3 adet şubemiz bulunmaktadır

Puma Lojistik kardeş kuruluşu olan inhouse gümrükleme şirketimiz “Topçuoğlu Gümrükleme Ltd. Şti.” 1963 yılından beri gümrük müşavirlik hizmeti vermekte olup merkezi İstanbul olmakla beraber Gemlik, İzmir, Mersin şubelerimizde yetkili elemanlarımız vasıtasıyla gümrükleme hizmetlerimiz bu limanlarda ve şehirlerde de verilmektedir.

Puma Lojistik ve Taşımacılık Ltd. Şti. İTO ( İstanbul Ticaret Odası ) , DTO (Deniz Ticaret Odası ), FIATA ( International Federation of Freight Forwarders Association ), UTIKAD ( Uluslararası Taşımacılık Ve Lojistik Hizmet Üretenler Derneği ), EIA (Europen Intermodal Association) üyesidir .
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Puma Denızcılık & Lojıstık A.s
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Ali BORUCU
Adres: Bogazkesen Cad.Bilgin Han 63/6 80040 Tophane - Istanbul Turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2528063
Web Sitesi: www.pumashipping.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Puma Denızcılık & firma bilgileri. Puma Denızcılık & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Puma Denızcılık & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Puma Denızcılık & Lojıstık A.s firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.