Purehome

Şirket Hakkında
PUREHOME ev tekstili alanında geniş ürün gamı, ürün kalitesi, dağıtım ağı, lojistik ve üretim alt yapısı ile sektöründe ki yerini almıştır.Ürünlerin üretim sürecinden başlayan ve son tüketici ile buluşana kadar geçen süre içersinde kalite/uygun fiyat anlayışı doğrultusunda hizmetlerine devam etmektedir.Aynı zaman da kullanılan kumaş, hammadde , sarf malzemeler konusunda doğaya saygılı davranan PUREHOME bu süreçlerin tamamında da kurumsal ciddiyetini korumaktadır.Ürünlerimizin kullanıldığı oteller, hastaneler, turistik tesisler, öğrenci yurtları, kamu kurumları ve özel işletmelerle devam eden çözüm ortaklıklarımız hızla büyümektdir.
Purehome
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Purehome
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: TAYFUN UYGAR
Adres: Cumhuriyet caddesi istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4444444
Web Sitesi: www.purehome.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Purehome firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Purehome firma bilgileri. Purehome adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Purehome ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Purehome firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.