Ra-ce Bilg.ilet.rek. Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Yeni bir iş modeliyle, yeni yapılanması çerçevesinde, Alışveriş ve Hizmet sektörlerinde, bölgesinde Tanıtım, Takip, Raporlama vb. Saha çalışmalarını yapabilecek; Çok düşük yatırım miktarıyla, kazandıkça ödeyeceği Franchise bedeliyle; "Minimum riskle, Maksimum kazanç" imkanı sunan şirketimiz, Araç dahil birçok desteğide bayiilerine sunmaktadır. Orta seviyede Bilgisayar-İnternet kullanabilen, 23 yaş üzeri herkesin, kısa süreli alacağı eğitim sonrasında çalışmaya başlayabileceği yepyeni bir iş modeli için, girişimcileri "Marka Elçimiz" olmaya davet ediyoruz. "www.loncaavm.com" dan başvurularınızı bekleriz.
Ra-ce Bilg.ilet.rek. Ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ra-ce Bilg.ilet.rek. Ltd.şti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Nail Bekdik
Adres: Toros Mah. 803 Sok. 34/9
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2290703
Web Sitesi: www.loncaavm.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İşyerlerine Tanıtım, Takip, Raporlama Yapabiliyorsanız "bayimiz" Olurmusnuz?
Alışveriş ve hizmet sektörleriyle ilgili bölgenizde işyerlerine yönelik; Tanıtım, Takip, Raporlama vb. Saha çalışmalarını yapabilirseniz; Orta seviy...
Ra-ce Bilg.ilet.rek. Ltd.şti. firma bilgileri. Ra-ce Bilg.ilet.rek. Ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ra-ce Bilg.ilet.rek. Ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ra-ce Bilg.ilet.rek. Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.