Radiks Pharma

Şirket Hakkında
* FAALİYET KONULARIMIZ:

*Üretim
*Satış
*Satış sonrası hizmetler
*Eğitim

VİZYONUMUZ

:Kişisel l bakım ürünleri ve ilaçı sektöründe kalitemizden ödün vermeden , Türkiye çapındaki müşteri portföyümüzü genişletmek, satış sonrası müşteri hizmetini en iyi şekilde verebilmektir.

RADİKS PHARMA olarak Kişisel bakım ürünleri olan kozmetikı sektöründe 6 yıldır hizmet vermekteyiz.Şimdi de İlaç sektörüne girmişl bulunmaktayız

Genç ve dinamik ekimiz ile İstanbulun Avrupa ve Asya yakası başta olmak üzere tüm Marmara Bölgesi ve Türkiye genelinde satış kadromuz ve bayilerimizle artan müşteri taleplerini karşılamaktayız.

Müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için, gerek ürün bilgileri konusunda olsun, gerek müşteri memnuniyeti açısından ekibimiz her anlamda her türlü profesyonel eğitimlerden geçirilmektedir.

Şirketimiz bünyesinde satışı yapılmakta olan geniş portföyümüzde ki tüm ürünlerimiz en kaliteli ürünlerdir. Konusunda uzman kişiler tarafından uzun araştırmalar sonucunda ulaşılan özel formülasyonlar kullanılarak ve bu formülasyonlara uygun olan hammaddelerin en kalitelisi tercih edilmiştir.

İnsan sağlığına zarar vermeyen ürünlerimiz, atıklarının doğada parçalanması özelliği ile de çevre dostu ürünlerdir. Bugün sektörde kapasitesi ve sermayesi çok büyük olan birçok firmada ürünlerimiz memnuniyetle ve büyük hacimlerde kullanılmaktadır. Oldukça geniş referans listesi olan ürünlerimizin özelliklerinden birisi de rekabete oldukça müsait olan ekonomik fiyatlarıdır.

MİSYONUMUZ:

Kurumsal kimliğimizi daima önde tutmayı başarmak, dürüst, ilkeli , ve hedefleri olan çok iyi eğitilmiş profesyonel bireyleri yetiştirmek, yavaş fakat sağlam adımlar ile kaliteli ürün kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeden, kurum kimliğimizi yurt dışına taşımak.



Yani kısacası kaliteli bir üretim için yapmış olduğu yatırımın aynısını, profesyonel yönetici yetiştirmek içinde elemanına yapar.
Her birey RADİKS PHARMA ta ilk önce satışı düşünmeden
Radiks Pharma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Radiks Pharma
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » İlaç
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » İlaç
Yetkili Kişi: SITKI GANİOĞLU
Adres: SELİMOGLU ATASEL BLOKLARI ATAŞEHİR. MARMARA BÖLGE MÜDÜRÜ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 3134030
Web Sitesi: www.radiksfarma.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
TÜRKİYEDE İLK VE TEK GEL KOLONYA SAĞLIK BANALIĞI ÜRETİM İZİN VE RUHSATLI
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Radiks Pharma firma bilgileri. Radiks Pharma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Radiks Pharma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Radiks Pharma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.