Ramad

Şirket Hakkında
RAMAD 28 yıllık tecrübelerimizle hizmet vermekteyiz.Türkiyenin her yerinden alınmış yaş defneleri uygun ortamlarda kurutuyoruz. Kurutulan defneleri istenilen şekilde satışını yapmaktayız. Doğal ya da kültür kekiklerini işlenmiş ya da natural olarak satımını yapmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Türkiyenin her yerinden alınmış yaş defneleri uygun ortamlarda kurutuyoruz. Kurutulan defneleri istenilen şekilde satışını yapmaktayız. Doğal ya da kültür kekiklerini işlenmiş ya da natural olarak satımını yapmaktayız. 28 yıllık tecrübelerimizle hizmet vermkteyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Ramad
Sektörü: Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Zeytin
Yetkili Kişi: ramazan yıldırım
Adres: salihli
Şehir: Manisa
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 7116789
Faks: (236) - 7133343
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Doğal ya da kültür kekiklerini işlenmiş ya da natural olarak uygun fiyata istenilen miktarda satımını yapmaktayız.
Türkiyenin her yerinden alınmış yaş defneleri uygun fabrika ortamında kurutuyoruz. Kurutulan defneleri istenilen şekilde ve miktarda, uygun fiyatlara...
İlan Talep ve Teklifleri
Kekik
Doğal ya da kültür kekiklerini işlenmiş ya da natural olarak uygun fiyata istenilen miktarda satımını yapmaktayız.Telefon numarası ya da mail adresimi...
Defne Satımı
Türkiyenin her yerinden alınmış yaş defneleri uygun fabrika ortamında kurutuyoruz. Kurutulan defneleri istenilen şekilde ve miktarda, uygun fiyatlara...
Ramad firma bilgileri. Ramad adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ramad ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ramad firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.