Random Bilişim Ve Yazılım Hizmetleri

Şirket Hakkında
Bilişim sektörüne genç, dinamik ve proaktif bir ekip ile girmeyi başaran Random Bilişim her geçen gün kendini yeni teknolojiler ile donatmakta. Profesyonel ekip kadrosu ile müşterilerimizi memnun etmeye çalışan bir Bilişim firmasıyız.

Profesyonel yazılım ekibimizin geliştirmiş olduğu içerik yönetim sistemi sayesinde müşterilerimiz site üzerindeki değişiklikleri bizzat kendileri yönetebiliyorlar. Bu sayede müşterilerimize hem zamandan hem de maddi olarak bir kazanç sağlamış olmaktayız. Müşterilerimizi memnun etme odaklı olduğumuz için çalışmalarımızda aşama aşama kendilerine sunum yaparak özverili ve raporlu bir şekilde çalışmaktayız.
Random Bilişim Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Random Bilişim Ve Yazılım Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Emre Kara
Adres: Hürriyet Mahallesi Mahmutbey Caddesi No:13 Kırçıklar İş Merkezi Kat: 5/405 Bahçelievler/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (531) - 9680937
Web Sitesi: www.randombilisim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Random Bilişim Ve firma bilgileri. Random Bilişim Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Random Bilişim Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Random Bilişim Ve Yazılım Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-04-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.