Rapa İnşaat Emlak Otomotiv Telekominikasyon Temizlik San Tic Ltd.şti

Şirket Hakkında
Rapa İnşaat Emlak, Diyarbakır ili selahadineyubi bulvarı mimarlık 1 sitesi a/blok no:1 adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi RAMAZAN PAMUKÇİ dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
RAPA Emlak, Dürüst hizmet, etkin pazarlama ile Türkiye çapında yaygın temsilciliklerimiz ile hesaplı, güncel satılık, kiralık, devre mülk, arsa, arazi ve emlaklarımız ile hizmetinizdeyiz. RAPA EMLAK BİLGİ BANKASI
İletişim Bilgileri
Firma: Rapa İnşaat Emlak Otomotiv Telekominikasyon Temizlik San Tic Ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: RAMAZAN PAMUKÇİ
Adres: selahadineyubi bulvarı mimarlık 1 sitesi a/blok no:1
Şehir: Diyarbakır
Ülke: Türkiye
Telefon: (412) - 2573074
Faks: (412) - 2573074
Web Sitesi: http://www.rapaemlak.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rapa İnşaat Emlak firma bilgileri. Rapa İnşaat Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rapa İnşaat Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rapa İnşaat Emlak Otomotiv Telekominikasyon Temizlik San Tic Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-04-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.