Rata Tekstil

Şirket Hakkında
Rata Tekstil, Denizli ili TOPRAKLIK MAH.576 SK NO:7/A DENİZLİ adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Ev Tekstili sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi TAMER YILMAZ dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
FİRMAMIZ DENİZLİ'DE EV TEKSTİLİ ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ YAPMAKTADIR. ÜRÜNLERİMİZİ YURTİÇİ VE YURTDIŞI PAZARLARA SUNMAKTAYIZ.ÇOK ÇEŞİTLİ KATEGORİDE VE ÇEŞİTLİ KALİTEDE ÜRÜNLERİMİZİ ÇOK UYGUN FİYATLARLA SİZLERE SUNMAKTAN MEMNUNUZ.
İletişim Bilgileri
Firma: Rata Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Havlu / Bornoz
Yetkili Kişi: TAMER YILMAZ
Adres: TOPRAKLIK MAH.576 SK NO:7/A DENİZLİ
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 2647191
Faks: (258) - 2640330
Web Sitesi: www.ratatekstil.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Nevresim Takımı
STOKLARIMIZDA HAZIRDA BULUNAN ÜRÜNLERİMİZİ ÇOK UYGUN FİYATLA SATIŞA SUNUYORUZ TEK KİŞİLİK , ÇİFT KİŞİLİK , BATTAL BOY OLARAK ÜRETİLEN NEVRESİMLERİ...
Üretimini Yaptığımız Nevresim Takımlarını Yurtiçi Ve Yurt Dışında Pazarlamak İstiyoruz
Firmamız Denizli'de ev tekstili ürünleri üretimi yapmaktadır.Kaliteli ve uygun fiyatlarla yurt içinde ve yurt dışında ürünlerimizi pazara sunmak ...
Uygun Fiyatlı Ve Kaliteli Nevresimler
Firmamız Denizli'de nevresim takımı, uyku seti, pike, çok amaçlı örtü, yorgan, yastık, sıvı geçirmez alez, bamboo bornoz ve havlu üretimi yapmakt...
Rata Tekstil firma bilgileri. Rata Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rata Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rata Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.