Realkopi Ofis Makinaları

Şirket Hakkında
Realkopi ofis makinaları , fotokopi makineleri, yazıcılar, faks makineleri , tarayıcılar , geniş format ürünler kiralama ve bu ürünlerin doküman yönetimi konusunda alanında önde gelen bir lider kuruluştur. Realkopi , birçok kamu ve özel sektör kuruluşlarına, başta renkli ve siyah beyaz fotokopi kiralama , yazıcı kiralama , faks satışı , tarayıcı kiralama, geniş format A0 ürünlerin servis hizmetleri ve doküman ve belge güvenlik – kontrol yazılımları konusunda işbirliği yapmak ta ve çözüm üretmektedir. Realkopi ofis makinaları , kısa süreli kiralama , dönemsel kiralama ve uzun vadeli fotokopi kiralama ve yazıcı kiralama hizmetleri sunarak siz değerli müşterilerimizin iş akışını rahatlatmakta ve çözüm ortağınız olmaktadır. 21 .yüzyılın gerektirdiği ofis teknolojilerini yakından takip edip bu konuda bilgilendirmeler yaparak sizlerin rakiplerinizin bir adım önünde olması için çaba sarf etmektedir. Realkopi olarak İstanbul genelinde gezici servis araçlarımız ve gezici teknik ekibimizle en hızlı çözümü sunuyoruz , detaylı bilgi için lütfen iletişim kurunuz.
Realkopi Ofis Makinaları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Realkopi Ofis Makinaları
Sektörü: Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
Yetkili Kişi: Şahin Bulut
Adres: Namıkı Kemal Mah. Talatpaşa Cad.mollagürani Sok. No:9/a Ümraniy E/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4494668
Web Sitesi: www.kiralikfotokopiler.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Realkopi Ofis Makinaları firma bilgileri. Realkopi Ofis Makinaları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Realkopi Ofis Makinaları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Realkopi Ofis Makinaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.