Realty World Elit Gayrimenkul

Şirket Hakkında
Tecrübemiz: Uluslararası standartlar burada!
Emlak işi güven ister, tecrübe ister. Realty World olarak biz tüm dünyada hizmet standartlarımızı hep bu anlayışa göre belirledik. Hiç dikkat ettiniz mi? Caddelerde, sokaklarda satılık ya da kiralık ilanı verilmiş ne kadar güzel daire, dükkan, konut varsa, hepsinin ortak bir ortak özelliği var: Realty World portföyünde yer lamış olmaları… Hem başka türlü bu başarıyı, Realty World’ün son yıllarda emlak sektöründe gösterdiği hızlı çıkışı nasıl açıklardık?

Portföyümüz: Her türlü ihtiyacınızın karşılığı…
Realty World Elit Gayrimenkul’de ne tür bir gayrimenkule ihtiyacınız varsa ihtiyacınızın tam karşılığını mutlaka bulursunuz. Gayrimenkulünüzü kiralamaya ya da satmaya ihtiyacınız varsa o da sorun değil. Çünkü biz, geniş portföy yelpazemizi bu tip durumlar için hep hazır tutarız.

Uzmanlığımız: En kısa sürede, en yüksek fayda…
Müşterilerimiz iyi bilir. Onların gözünde özel olabilmemizi sağlayan, bizi ayrıcalıklı kılan farklarımız var. Mesela Realty World Pazarlama Sistemimiz gibi… Peki nedir bu sistem? Cevabı basit, analiz metodlarımızla ihtiyaçlarınız, uzmanlarımız tarafından en doğru şekilde belirlenir, en yüksek ekonomik faydayı sağlayacak fiyatla, en kısa zamanda değerlendirilir. Çünkü biliyoruz ki, siz kazanırsanız biz de sizi kazanırız.

Danışmanlarımız: Her zaman yanınızda!
Realty World Elit Gayrimenkul’de Boğaziçi Üniversitesi sertifikalı eğitimli danışmanlarımızdan, deneyimli aracılardan hizmet alırsınız. Gayrimenkulün bulunmasından, tapu işlemlerine kadar tüm aşamalarda uzman müşteri temsilciniz hizmetinizde olacaktır.
Realty World Elit
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Realty World Elit Gayrimenkul
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Mustafa Kömür
Adres: Örnek Mh. Doğan Araslı Bulvarı Agena Park Evleri No:115/3 Esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4303122
Web Sitesi: www.realtyworld.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Realty World Elit firma bilgileri. Realty World Elit adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Realty World Elit ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Realty World Elit Gayrimenkul firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.