Referans Medya

"Medya Takip Hizmeti Hızlı VE Doğru Biçimde Herkese"

Şirket Hakkında
Medya Takip sektöründe yer alan mevcut firmalardan farkımız, “Artık Medya Takibi Lüks Bir Hizmet Olmaktan Çıkmalıdır!” anlayışıyla her seviyedeki kullanıcıya medya takibi hizmeti vermektir.
Referans Medya, kuruluşların medya takibine yönelik işlerini kolaylaştırmak ve zamandan kazandırmak, rakiplerin faaliyetlerinden haberdar etmek, sektör ve gündem haberlerini konulara göre ayrıştırılmış, güvenilir ve doğru verileri en kısa sürelerde müşterilerine sunmak için; 24 saat aralıksız olarak çalışmaktadır.
Referans Medya’nın kuruluş amacı, medya yansımaları takibi ve ölçümlemesi anlamında tam kapsamlı bir hizmeti kurum ve kişilere sunmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1-YAZILI BASIN:


Yazılı Basın Haber Takibi:
Ulusal, Bölgesel, Yerel ve İstanbul dışında baskı farklılığı yapan ulusal gazeteler olmak üzere toplam 1.453 yayın optimum çözünürlükte taranır, OCR teknolojileriyle metin haline dönüştürülür, kontrol edilir ve müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm veriler, talebe bağlı olarak, elektronik ortamda şifreli ve/veya CD arşivi olarak sunulur.

Yazılı Basın Reklam Takibi:
Ulusal-bölgesel gazete ve dergilerde yayınlanan reklâmlar içinde kurumun ilgilendiği sektörle ilgili reklam takibi yapılmaktadır. Takibi yapılan reklâmlara on-line ulaşıma imkânı mevcuttur.





2-GÖRSEL BASIN:

Takip edilen tüm kanallar Dijital uydudan DVD kalitesinde dijital sisteme kayıt edilmektedir.

TV Haber Takibi:
44 TV kanalı, 24 saat boyunca dijital ortamda kaydedilir ve yayınlanan tüm haberler konu ve firmalara göre sınıflandırılır. Haberin yayınlandığı tarih, kanal, program, yayın saati, yayın süresi ve haberi özetleyen açıklamaların yer aldığı rapor, elektronik ortamda müşterilere sunulur. Referans Medya, müşterilerinin istedikleri takipler dışında izlemek ve arşivlemek istediği haberleri CD veya DVD olarak verilmektedir.
TV Reklam Takibi:
44 kanalda rezervasyonlu reklam takibi yapılmaktadır. Reklamın yayınlandığı tarih, kanal, program, yayın saati, yayın süresinin yer aldığı rapor, elektronik ortamda veya e-mail yoluyla müşterilere ulaştırılır. Referans Medya, müşterilerin isteğine göre VCD, DVD formatında kaydederek, kuryeler aracılığıyla adreslerine teslim eder.

3-ELEKTRONİK BASIN (İnternet Haber Siteleri):


146 internet sitesinde yayınlanan tüm haberler taranır, sınıflandırılır ve müşterilerin istediği haberler derlenerek elektronik ortamda şifreli olarak sunulur. Haberin yayınlandığı sitelere göre raporlayan Referans Medya, haberi mht formatında korur dijital ortamda veya CD aracılığıyla müşterilerin arşiv ihtiyacını karşılar.

4-MEDYA ANALİZLERİ:

Yazılı Basın Haber Analizi, basın takibi sonucunda biriken verilerin, nicel ve niteliksel değerler halinde raporlanması hizmetidir. Müşterinin talep ettiği sektörler, firmalar veya etkinliklerin gazete ve dergilerdeki yansımaları ölçümlenip değerlendirilerek, tablo ve grafiklere dönüştürülür, takibi ve değerlendirilmesi kolay bir biçimde müşteriye sunulur. Bu analizler, kuruluşların kendileri, rakipleri veya genel olarak sektörleri hakkında medyada yer alan haberlerin istatistiksel değerlendirmelerini içerir. Kuruluşların üst düzey yöneticilerinin, medya stratejilerini belirleme süreçlerinde yol gösterici bir özellik taşıması nedeniyle çok önemli olan bu raporlar, kuruluşların medyada ne kadar yer aldığını, medyanın bu kuruluşları nasıl yorumladığını ve neticede bu haberlerin hedef kitle tarafından nasıl algılandığını tarafsız bir gözle göstermesi nedeniyle kurumların karlarını optimal noktada tutmak
İletişim Bilgileri
Firma: Referans Medya
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Yazılı Basın
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Periyodik Yayınlar
Yetkili Kişi: ibrahim özdemir
Adres: Perpa İş Merkezi B Blok KAt:9 no:1523
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2223659
Faks: (212) - 3209638
Web Sitesi: http://www.referansmedya.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Referans Medya firma bilgileri. Referans Medya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Referans Medya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Referans Medya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-09-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.