Rehber Cam İnşaat Yapı Tasarım

Şirket Hakkında
şirketimizin inşaat sektörüne rehber cam yapı inşaat tasarım adıyla 01/01/2009_ yılı itibariyle faliyete başlamıştır.faliyet alanlarımız cam ve yan işleri pvc aliminyum doğrama demir doğrama ferforje dış cephe montalama ısı yaltım boya badana çevre düzenleme olarak belirlenmiş olup tadilat işlerinde her şekilde tasarım uygulamalarıyla faliyette bulunmaktadır.
Rehber Cam İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
cam işleri pvc aliminyum doğrama demir doğrama ferforje dışcephe montalama ısı yalıtım boya badana çevre düzenleme tadilat işeri yapılr.
İletişim Bilgileri
Firma: Rehber Cam İnşaat Yapı Tasarım
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Ferforje
Yetkili Kişi: ali kiraz
Adres: hasanpolatkan cad no:58 (eski atalar caddesi)
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 2340611
Faks: (222) - 2340611
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rehber Cam İnşaat firma bilgileri. Rehber Cam İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rehber Cam İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rehber Cam İnşaat Yapı Tasarım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.