Reis İnşaat Prefabrik

Şirket Hakkında
2003 yılında kurulan şirketimizin Merkez ofisi Ankara’da bulunmaktadır. Bugüne kadarki başarılı çalışmalarıyla kendi sektöründe ülkemizin seçkin kuruluşları arasına girmenin gururunu yaşamaktadır. İnşaat çalışmalarının yanında, gelen talepler doğrultusunda, danışmanlık da vererek, sektörel gelişmeye destek olmaktadır. Teknolojinin gelişmesiyle insanlığa sunulan sınırsız ve hayallare bile sığmayacak yapıların imalat ve inşaasından turun, Ülkemizin tarihi ve kültürel mirası olan yapıların restorasyonuna kadar göstermiş olduğu titiz çalışmaları ile işlerini zamanında ve mükemmel biçimde yerine getirmektedir. Reis İnşaat’ın bugün inşaat-yapı konusunda tercih sebebi olması; kazanmış olduğu güven, bilgi birikimi ve sektörel deneyimi sayesindedir.



Reis İnşaat; misyonu, vizyonu, uzman ekibi ve son teknoloji donanımlı modern ekipmanlarıyla bundan sonra da yapacağı tüm hizmetlerde ilkelerinden taviz vermeden ve çağın koşullarına ayak uydurarak ve özveriyle, çalışmalarına devam edecektir.

Referanslarımızda yer alan tüm seçkin kurumlara bu prestiji elde etmemizde firmamıza duymuş oldukları güven ve tercihlerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.

Ankara merkez ofisimizin yanı sıra ülke genelindeki tüm ağımızla, branş ve deneyimlerimiz kapsamında her türlü talep ve hizmeti yerine getirerek hayallerinizi gerçekleştirmekten onur duyacağız.

Bu web sitemiz sizlere ulaşmak, biten ve devam eden çalışmalarımız hakkında bilgi vermek üzere oluşturulmuştur. Her türlü önerileriniz bizim için yol gösterici olacaktır.

Reis İnşaat Prefabrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Reis İnşaat Prefabrik
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Reis Ünal
Adres: 1452 Sok No:28
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 5085311
Web Sitesi: http://www.reis-insaat.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Reis İnşaat Prefabrik firma bilgileri. Reis İnşaat Prefabrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Reis İnşaat Prefabrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Reis İnşaat Prefabrik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-05-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.