Reis Uluslararası Taşımacılık Ltd.şti

Şirket Hakkında
Reis Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti. İhracat ve ithalat yapan firmalarımıza Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Balkan ülkeleri hattında nakliyat branşında lojistik hizmet sunmaktadır.

Sunulan lojistik hizmetin tüm fonksiyonlarını eksiksiz yerine getirmek için Gümrükleme ve Depolama işlemlerini yine ReisGroup bünyesinde bulunan kardeş şirketleriyle entegre biçimde çözüme kavuşturmaktadır.

Reis Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti. Teknolojiye ve en önemlisi insana yaptığı yatırımlar ile mükemmel hizmet vermek üzere kurgulanmıştır.

Reis Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti. her hatta çaışmak yerine uzman olduğu Ortadoğu Kuzey Afrika ve Balkanlar hatlarında çalışmayı tercih etmiş ve böylelikle uzun yıllar içerisinde biriken tecrübesi ile mükemmelik çıtasını yükseltmiştir.

Ortadoğu Kuzey Afrika ve Balkanların karışık yapısı içerisnde geniş acenta ve şube ağı ile tüm müşterilerine geniş çözüm olanaklarını sunan firmamız yine siz müşterilerimizin teveccühü ile yoluna devam etmektedir.
Reis Uluslararası Taşımacılık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Reis Uluslararası Taşımacılık Ltd.şti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Gümrük
Yetkili Kişi: ERDİNÇ KELEŞ
Adres: Mudanya Cad. S.M. Mutlu Sk. Güner Apt. Kat:2 No:4 Hamitler/ BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2415280
Web Sitesi: www.reisroup.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Reis Uluslararası Taşımacılık firma bilgileri. Reis Uluslararası Taşımacılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Reis Uluslararası Taşımacılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Reis Uluslararası Taşımacılık Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.