Reklametre

Şirket Hakkında
1995 yılına dayanan sektör deneyimimiz ve genişleyen çalışma alanlarımızla, müşterilerimizin ihtiyaçlarını etkin bir şekilde karşılamaya devam ediyoruz. 2009 yılı itibariyle doğrudan reklamverene yönelik çalışmalar sunmak amacıyla REKLAMETREyi kurduk. Açıkhava ve iç mekanda kullanılan tüm reklam görselleri, 3D maketler, ürün standları, ışıklı - ışıksız tabelalar, dijital baskılı işlerinizde ZAMANINDA, ÖZENLİ ve EKSİKSİZ hizmet veriyoruz. Procter and Gamble, BASF, Doğuş grubu gibi uluslararası seviyede, alanlarında önde gelen şirketerin REKLAMETREyi tercih sebebi, kurumsal firmalardaki profesyonel işleyişin gereklerini çok iyi biliyor olmamız ve üretiminden montajına kadar bu gerekler doğrultusunda "her yönüyle doğru işler" yapıyor olmamızdır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Reklametre
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaalar
Yetkili Kişi: Erinç Işık
Adres: Eğitim Mh. Kasap İsmail Çıkmazı No:3 D:5-6 Plaza Katı, Kadıköy, İstanbul, Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3482218
Web Sitesi: www.reklametre.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Reklametre firma bilgileri. Reklametre adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Reklametre ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Reklametre firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.