Remax Bursa Emlak Gayrimenkul Danışmanı

Şirket Hakkında
Türkiye'de ve dünyada en geniş emlak alış ve satış bilgi ağına sahip ve en güvenilir emlak firması Remax da gayrimenkul danışmanı olarak hizmet veriyorum.

Türkiye'nin her yerinde satılık ve kiralık daire, iş yeri, arsa, konut, villa ve ev gayrimenkul ilanları için hizmetinizdeyim.

1980-1982 yıllarında Toplu Konut inşaatlarında kontrolorlük ve 1982 ve 2009 yılları arasında Milli Savunma Bakan’lığında bakanlığa ait her türlü inşaatın denetimini yaptım. Daha sonra merkezi Ankara olan bir gayrimenkul değerleme firmasında Emlak Değerleme Uzmanı olarak görev yaptım.

Uzun yıllar yaptığım denetim görevlerimde dürüstlük ve iyi hizmet prensipleri ile çalıştım. Emlak alış, satış ve kiralama işlemlerinizde sizlere en iyi hizmeti vereceğimden ve sizin hakkınızı koruyacağımdan emin olabilirsiniz.
Remax Bursa Emlak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Remax Bursa Emlak Gayrimenkul Danışmanı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Yaşar Yıldırım
Adres: Mudanya Yolu Esentepe Mh. Esenkent Sitesi A/2 Blok No:143 16130 Nilüfer
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (543) - 8381632
Web Sitesi: http://www.remaxemlakgayrimenkul.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Remax Bursa Emlak firma bilgileri. Remax Bursa Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Remax Bursa Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Remax Bursa Emlak Gayrimenkul Danışmanı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.