Ren Tasarim

Şirket Hakkında
Ren Tasarim, Ankara ili kuleli sokak 67/8 çankaya gop ankara adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Dekorasyon sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi arda aktac,bozkurt demiral dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ren Tasarim
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: arda aktac,bozkurt demiral
Adres: kuleli sokak 67/8 çankaya gop ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4473486
Faks: (448) - 0000000
Web Sitesi: www.rentasarim.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Ren tasarım, 2002 yılında kurulan ve içmimarlık hizmeti veren kare + içmimarlık tasarım uygulama firması ve 2001 yılında kurulan ren inşaatın birleşim...
Ren tasarım, 2002 yılında kurulan ve içmimarlık hizmeti veren kare + içmimarlık tasarım uygulama firması ve 2001 yılında kurulan ren inşaatın birleşim...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ren Tasarim firma bilgileri. Ren Tasarim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ren Tasarim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ren Tasarim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.