Renk Emlak

"renk emlak sizi evlendirir"

Şirket Hakkında
Ben Mesut KAYA 1987 yılında başladığım Ankara ili keçiören ilçesi Etlik Aşağı Eğlence semtindeki ticaretimize zaman içerisinde Efen piknik, , Renk Ticaret, Tekbir Süpermarket, Renk Billuruye, ve 2004 yılından berridir Renk Emlak olarak size hizmet etmeye devam ediyoruz. (
Satılık, kiralık, daire, arsa satışı ve kiralamada
). 1987 Tarihinden bu güne kadar Ticari anlayışımız; Dürüstlük, Güleryüz, Dosluk, Şeffaflık ve Güven'le tüm dost ve müşterilerimize hizmet etmekten kıvanç duyarız. Duyduğunuz TEVECCÜHE Teşekür eder sayğılarımı sunarım. Mesut KAYA .
Renk Emlak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Renk Emlak
Sektörü: İnşaat / Emlak » Asansör
Yetkili Kişi: Mesut Kaya
Adres: Etlik Aşağı Eğlence Mah. Giresun Cad. Sazan Sok. No: 4 Keçiören/ Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3521515
Web Sitesi: www.renkemlak.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Renk Emlak firma bilgileri. Renk Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Renk Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Renk Emlak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-03-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.