Renk Grup İnş.san.iç Ve Dış Tic.ltd.şti

"Süpür Dünyayı"

Şirket Hakkında
2006 yılından bu yana hizmet sektöründe tedarikçi olarak faaliyette bulunan grup şirketlerimiz, konularında uzman kadrosu ile başta resmi kurum ve kuruluşlar olmak üzere özel işletme ve kuruluşlara yol süpürme tipi çevre temizlik makineleri, , çöp konteynerleri, boya, tabela ve MİNGNUO çevre temizlik makineleri ithalatı ile oluşturduğu pazarda en kısa sürede ürün bazlı hizmeti ulaştırmak ve optimal anlamda fayda sağlamak amacıyla kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı olarak hizmet vermektedir.

TÜRKİYE bölge bayisi olduğumuz MAMUT marka hidrostatik vakumlu sokak süpürgesi ile yol süpürme makinelerinin pazarlama ve teknik servis ağı yönetimi ile hizmet sunmaktayız

2014 yılı başında, bağımsız yenilikçi buluşlarıyla iç ve dış mekan temizliği konusunda faaliyetleri ile lider olarak pazarda yer edinen MİNGNUO TEMİZLİK MAKİNELERİ TEKNOLOJİLERİ’ nin TÜRKİYE BÖLGE DİSTRİBÜTÜRLÜĞÜ’ nü alarak Türkiye pazarında lider olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.
Renk Grup İnş.san.iç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
2006 yılından bu yana hizmet sektöründe tedarikçi olarak faaliyette bulunan grup şirketlerimiz, konularında uzman kadrosu ile başta resmi kurum ve kuruluşlar olmak üzere özel işletme ve kuruluşlara yol süpürme tipi çevre temizlik makineleri, çöp konteynerleri, boya, tabela ve MİNGNUO çevre temizlik makineleri ithalatı ile oluşturduğu pazarda en kısa sürede ürün bazlı hizmeti ulaştırmak ve optimal anlamda fayda sağlamak amacıyla kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı olarak hizmet vermektedir.

2014 yılı başında, bağımsız yenilikçi buluşlarıyla iç ve dış mekan temizliği konusunda faaliyetleri ile lider olarak pazarda yer edinen MİNGNUO TEMİZLİK MAKİNELERİ TEKNOLOJİLERİ’ nin TÜRKİYE BÖLGE DİSTRİBÜTÜRLÜĞÜ’ nü alarak Türkiye pazarında lider olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz
İletişim Bilgileri
Firma: Renk Grup İnş.san.iç Ve Dış Tic.ltd.şti
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: MURAT KESKİN
Adres: ORUÇ REİS MAH. TEKSTİLKENT CAD. TEKSTİLKENT TİC.MRK. A 7 BLOK NO:44 ESENLER İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5646666
Faks: (212) - 5644646
Web Sitesi: www.renkgrup.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Renk Grup İnş.san.iç firma bilgileri. Renk Grup İnş.san.iç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Renk Grup İnş.san.iç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Renk Grup İnş.san.iç Ve Dış Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.