R&g Int. Trade Company

Şirket Hakkında
R&G INT. TRADE COMPANY

Firmamiz 5 yili askin suredir Cin`in Yiwu sehrinde faaliyet gostermektedir.Genel olarak is tanimimiz Cinden ithalat yapmak isteyen tum girisimcilerin ithalat surecini A` dan Z`ye titizlikle planlayip takip etmektir.

Çinden ithal etmek istediğiniz ürünlerin ureticilerini ve fiyatlarini sizin icin arastirarak buluruz.Urettirmek istediginiz urunun ince detaylarini ureticilerle konusarak uretim surelerini ve fiyatlari belirleriz.En uygun fiyati alabilmek icin pazarliklari yapariz.Istenildigi takdirde belirlediginiz ozelliklerdeki urunlerin numune calismalarini yaptiririz.
Ihalatına karar verdiginiz ürünü eksiksiz ve hatasız olarak üretilmesi için üretim aşaması tamamlanana kadar üretim sürecini takip edip, son yükleme tarihini belirleriz.

Ürünlerin, üretimleri tamamlandıktan sonra yükleyici ve taşıyıcı firmalarla irtibatlı olarak, ürünler konteynırlara yüklenene kadar takip eder ve size her aşamada bilgi aktarırız.

Gerçekleşen ithalatın Çin ile olan tüm aşamalarında, firmanız adına hareket ederek ürünün güvenli şekilde size ulaşmasını sağlarız.

Sirketimizin asil faaliyet alanlari
1- HOT FIX RHINESTONE(yapistirma tas), OCTAGON(METAL), HOT-FIX BAND (transfer kagit, hot fix band)
2- CANTA, CUZDAN, KEMER
3- HEDIYELIK ESYA VE HACI URUNLERI
4-KIRTASIYE


R&G INT. TRADE COMPANY
ADD:BEVERLY BUSINESS APARTMENT 3008-3009 ROOM;NO:222 CHENGBEI ROAD,YIWU CITY,ZHEJIANG PROVINCE-CHINA
TEL:008
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: R&g Int. Trade Company
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: RECEP KAYA
Adres: ADD:BEVERLY BUSINESS APARTMENT 3008-3009 ROOM;NO:222 CHENGBEI ROAD,YIWU CITY,ZHEJIANG PROVINCE-CHINA TEL:0086-579-85590243 FAX:0086-579-85590242 MOB:0086-13732419089
Şehir: Yurtdışı
Ülke: CIN
Telefon: (579) - 8559023
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
R&g Int. firma bilgileri. R&g Int. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda R&g Int. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

R&g Int. Trade Company firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.