Rihinna Moda Tekstil Tasarım Ofisi

Şirket Hakkında
Şirketimiz bayan ve çocuk hazır giyim üzerine çalışmaktadır.Ürünün tasarım aşamasından itibaren kalıp serileme üretim ve kontrol safhalarının her aşamasında tecrübeli ve iddalıyız. Yakın bir zamanda marka olarak piyasada kendimizi göstermek ve yurtdışına ihracat yapmak hedefini taşıyoruz. Aynı zamanda kobi işletmesiyiz. Şirket sahibi olarak bu iş benim aile mesleğimdir.İstanbul hazır giyim piyasasında 7 yıl vakko, 1 yıl pepko deri ve 4 yıl aydınlı tekstilde stilistlik ve modelistlik tecrübem var. Yurtdışı firmalarla ihracata yönelik olarak kolleksiyon hazırlama tecrübem var. Ayrıca özel sipariş isteyenlere de özel tasarım ve dikiş yapmaktayım. 2007 yılından beri Tekstilkentte faaliyet gösteriyorum.Marka ve web sayfamız henüz hazırlanmaktadır.
Rihinna Moda Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirketimde hem tekstil hem deri kalıbı hazırlayabilirim. Resimdeki modelin tasarım ve dikimi bana aittir.
İletişim Bilgileri
Firma: Rihinna Moda Tekstil Tasarım Ofisi
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim
Yetkili Kişi: Hülya Çöklü
Adres: Tekstilkent Turgut Reis Mah. A-12 Blok No:21 Esenler/İSTANBUL Tel: 0212 4382995 Faks: 0212 4382996
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4382995
Faks: (212) - 4382996
Web Sitesi: www.rihinnamoda.com.tr
Ürünleri
pamuk vual kumaştan 42-44-46 beden olarak beyaz, lacivert, açık mavi, toz pembe, bej ve turkuaz renkleri mevcuttur. Yaka kesiminde dantel işleme mevc...
Hem ihracata hemde iç piyasaya yönelik çok çeşitli modellerimizle hizmetinizdeyiz.
çocuk montu
ürün İrana yönelik olarak hazıranmıştır. Elimizde çeşitlerimiz mevcuttur.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rihinna Moda Tekstil firma bilgileri. Rihinna Moda Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rihinna Moda Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rihinna Moda Tekstil Tasarım Ofisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.