Royal Uçar Internatıonal Transport Logıstıcs Group

Şirket Hakkında
1999’lu yıllarda firmamız ile girmiş olduğumuz uluslararası taşımacılık sektöründe, tecrübemizi Kalite, Güven, Ekonomik, Estetik, Titiz ve müşteri memnuniyeti ilkeleri ile birleştirerek Türkiye’nin en güvenilir Uluslararası Taşımacılık firması olması yolunda ciddi adımlar atmaktadır,

Doğruluk ve dürüstlük başlıca ilkelerimizi oluşturmaktadır. Sahip olduğumuz ilkelerimiz ve prensiplerimiz sonucunda, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla yaratıcı çözümler üretmekteyiz.

Firma olarak kısaca hizmet alanlarımız Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık Hizmetleri, gerek ithalat gerek ihracat hizmetleri, Depolama hizmetleri olarak sayabiliriz. Uzman ve eğitimli personeli, yenilenmiş Araç filosu ile siz değerli müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Ulaslararası taşımacılık sektörünün köklü ve bölgesinde lider firmalardan biri olarak; genç ve uzman personelimiz, tamamı SATKO uydu takip sistemiyle donatılmış filomuz ile yüklerinizi hızlı ve güvenli olarak yerine ulaştırıyoruz.

Uluslararası taşımaclık, konusu ve kapsamı ne olursa olsun, dünyada var olan tüm ticari sektörlerin olmazsa olmaz yan endüstrisidir. Yani taşımacılık sektörü yoksa ticaret de yoktur. Bu çok önemli hizmet sektörü, Güven Ciddiyet, olaganüstü dikkat ve zamanlama ister.
İşte Bu aşamada “ROYAL UÇAR ANTREPOCULUK” devreye girer.
Royal Uçar Internatıonal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Royal Uçar Internatıonal Transport Logıstıcs Group
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Taşımacılık / Nakliye Diğer
Yetkili Kişi: Emrah BOZYEL
Adres: Söğütlü Mah. Çevre Yolu Üzeri No : 139
Şehir: Iğdır
Ülke: Türkiye
Telefon: (476) - 2101107
Web Sitesi: www.royalucar.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Royal Uçar Internatıonal firma bilgileri. Royal Uçar Internatıonal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Royal Uçar Internatıonal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Royal Uçar Internatıonal Transport Logıstıcs Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.