Rtm Kompozit Ürün.yatçılık Ve San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
RTM Kompozit Ürünleri san. ve tic.ltd şti. firmamız birçok polyester parçaları üretmektedir.İstek üzerine birçok parçayı'da toplam 5500 m2 alanda üretimini gerçekleştirmektedir.
RTM, light RTM ( VRTM ) ve el yatırması teknolojileri ile otomotiv, tarım, temizlik ekipmanların'da, aqua park ve raylı taşıtlar sektörüne 3500 metrekaresi kapalı toplam 5500 metrekare alanda hizmet vermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rtm Kompozit Ürün.yatçılık Ve San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: serkan dikmen
Adres: 29 Ekim Mahallesi Bayraktar Sokak No:10/1 Yazıbaşı / Torbalı / İZMİR - Türkiye
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2741216
Web Sitesi: www.rtmkompozit.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rtm Kompozit Ürün.yatçılık firma bilgileri. Rtm Kompozit Ürün.yatçılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rtm Kompozit Ürün.yatçılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rtm Kompozit Ürün.yatçılık Ve San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.