Rüzgar Çadır Branda Tente Sanayi 0216-311-92-63

Şirket Hakkında
Hakkımızda


Sektördeki yenilikleri takip ederek hergün kendini yenileyen ve en iyi hizmeti sizlere sunmak gayretlerini sürdürmektedir istanbulda branda denilince akla gelen ilk firmalardan olan yılmaz branda tasarımları, modelleri ve hizmet kalitesiyle sektöründe öncü olmayı, izlenen olmayı sürdürecektir bizler çadır ve branda sektörunde kendisle yarişan bir kuruluş olmaktan gurur ve onur duyuyoruz müşterilerimizin hizmetin en iyisine layık oldukları ilkesi doğrultusunda, bulundumuz yeri bize layık gören müşterilerimize teşekkür ederiz.

Mafsallı tenteler, çift yönlü açılımlı tenteler, körüklü tente, klasik tente, sabit tente, kapı girişleri, motorlu tenteler, otomotik tenler , uzaktan kumandalı tenteler, ve tel çit brandaları şantiye çadıları orjinal kamyonet brandası, kapaklı diğital baskılı körüklü amörtüsör ve kapaklı tente kamp çadıları , kamelya sistemleri kışlık çay bahçeleri, ve her ebadtta şemsiyeler ile faaliyet göstermekteyiz.


Rüzgar Çadır Branda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rüzgar Çadır Branda Tente Sanayi 0216-311-92-63
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: YASİN GÜLER
Adres: eyüp sultan mah osmangazi cad no 76 d samandıra sanacaktepe ist
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 9815742
Web Sitesi: www.ruzgarbranda.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rüzgar Çadır Branda firma bilgileri. Rüzgar Çadır Branda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rüzgar Çadır Branda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rüzgar Çadır Branda Tente Sanayi 0216-311-92-63 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.