Saattino Accessories & Watches

Şirket Hakkında
SaaTTino Accessories & Watches Erkek Saat , Kadın Saat , Sevgili (Çift Saat), Kombin Saatler ile Çocuk Saatleri , Unisex Saat ürünlerinden oluşan Markalı ve Kaliteli orjinal ürün portföyümüzle, Kurumsal bir kimlikle hizmetinizdeyiz

2016 yılında özgün tasarımıyla, Türkiye’de çevrimiçi saat alışverişi pazarında, kaliteli içerik ve en seçkin saat markalarını bünyesinde bulundurarak İstanbul Şişli’ de faaliyete başlamıştır.
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile hareket eden SaaTTino – Accesories & Watches, e-ticaret ve saat sektörüne yönelik bilgi birikimini, kullanıcı dostu alışveriş sitesi oluşturarak hizmete sunmuştur.
Hedefimiz, içerik kalitesinden ödün vermeden, her zaman en yeni ürüne, en hızlı şekilde, sorun yaşamadan iyi bir hizmet kalitesi ile ulaşmanızı sağlamaktır.

Saygılarımızla,
SaaTTino Accessories & Watches

Saattino Accessories &
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Saattino Accessories & Watches
Sektörü: Saat, Gözlük, Mücevher » Saat
İkincil Sektörü:Saat, Gözlük, Mücevher » Saat
Yetkili Kişi: Recep Akçay
Adres: Şişli/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 9636534
Web Sitesi: https://www.saattino.com.tr/
Ürünleri
Bayanlara özel birbirinden güzel kol saati modelleri. Bu harika modeller ile harika kombinler yapabilirsiniz. Bayan kol saati modelleri % 70'e va...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Saattino Accessories & firma bilgileri. Saattino Accessories & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Saattino Accessories & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Saattino Accessories & Watches firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-01-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.