Saba Tesis Yönetim Hizmetleri

Şirket Hakkında
SABA TEMİZLİK & TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ olarak sunduğumuz hizmetler konusunda bilgi vermek istiyorum uzun yıllardır hizmet verdiğimiz müşteri referanslarımızla, ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizlerle tanışıp birlikte çalışmak dileğiyle işlerinizde kolaylıklar dileriz.

Saygılarımla

Münevver KARAL

ÜRETİM DESTEK ve İŞÇİLİK HİZMETLERİ
SABA olarak tüm kurum ve kuruluşları sendikal sıkıntılardan, sakat hükümlü kadro şişkinliğinde, iş yeri hekimi maliyetinden ve daha birçok yasal prosedürlerden müşteriyi kurtarıp, personel maliyetlerini minimize edip tüm kurum ve kuruluşlara ihtiyaçları doğrultusunda süreli ya da süresiz, vasıflı ya da vasıfsız personel temini yapmaktayız.

TEMİZLİK
SABA olarak her türlü temizlik ihtiyacınız için, bir çözümümüz var, hastanelerden işyerlerinize, evlerinizden alışveriş merkezlerinize, çamaşırhane temizliğinden özel temizlik hizmetlerinize kadar, yılların verdiği tecrübemizle beraber tüm temizlik hizmetlerinizi, içeren komple çözümler üretiyoruz.

TEKNİK BAKIM
SABA olarak konusunda uzman personel ile Tesisiniz teknik alanlarının kontrolü, sürekli ve periyodik bakımlarını yapmaktayız.

OFİS DETEK HİZMETLERİ
SABA olarak beyaz yaka personel desteği ile kimlik kontrolü, resepsiyon hizmetleri, asistanlık hizmetleri, yönetim hizmetleri, çağrı merkezi hizmetleri, toplantı organizasyonları, toplantı araları ikramları, piknik organizasyonları gibi siz müşterilerimizin hizmetinizdeyim.

GÖZETİM VE GÜVENLİK HİMZETLERİ
SABA olarak kapı giriş çıkış, çevresel iç alan gözetimi ve devriye kontrol hizmetleri ile ayrıca tüm uluslar arası normlarda güvenlik hizmetleri ile müşterilerimizin güvenliğini sağlamaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Saba Tesis Yönetim Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: münevver karal
Adres: GÜLTEPE MAH. D-100 KARAYOLU ÜZERİ NO:64/3 İZMİT/KOCAELİ TEL : 0.262. 332 43 91 PBX FAX : 0.262. 332 43 92
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3324391
Web Sitesi: www.sarmangroup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Saba Tesis Yönetim firma bilgileri. Saba Tesis Yönetim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Saba Tesis Yönetim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Saba Tesis Yönetim Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.